تبلیغات
فانی بلاگ - مطالب شهریور 1397 پ -

طرز تهیه سمبوسه رژیمی

یکشنبه 11 شهریور 1397 02:17 ب.ظ   نویسنده : funny blog      



اگر شما هم جزو طرفداران سمبوسه میباشید ولی به خاطر ترس از چاقی این خوراکی خوشمزه را کنار گذاشته اید با دستور زیر می توانید سمیوسه رژیمی درست کنید.
طرز تهیه سمبوسه رژیمی


مواد لازم :

آرد : یک پیمانه

نخودسبز آب پز و له شده : نصف پیمانه

لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده : نصف پیمانه

برنج نیمه پخته : نصف پیمانه

فلفل سبز ریز خرد شده : ۲عدد

آب لیمو : ۲قاشق مرباخوری

شکر : یک قاشق مرباخوری

زنیان : یک قاشق مرباخوری

روغن : نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان کافی

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.



آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

استانبولی با میگو

یکشنبه 11 شهریور 1397 02:12 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


 

استانبولی پلو یا اِستَمبُلی پلو یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. این غذا برای استفادهٔ شخصی و در جمع خانواده است و برای مهمانی از آن استفاده نمی‌شود.

مواد لازم:

 

  • برنج 4 پیمانه
  • گوجه فـرنگی رنده شده 4 پیمانه
  • پیاز سرخ شــده 1/3 پیمانه
  • روغــن 100 گــرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • میگو 300 گرم
  • آب 4 پیمانه
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم

 



استانبولی با میگو


طرز تهیه:


1. برنج را با آب ولرم چند بار می‌شوییم. گوجه‌فرنگی را با آب مخلوط كرده، روی برنج ریخته طوری كه به اندازه دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد، بعد نمك و مقداری روغن به برنج اضافه كرده و می‌گذاریم تا برنج به مدت یك ساعت خیس بخورد.

2. درون یك قابلمه مقداری آب و نمك ریخته و می‌گذاریم بجوشد. در این فاصله میگوها را پاك كرده، (یعنی رگ مشكی پشت میگو را با یك چاقوی تیز از كمر میگو درآورده، یك رگ هم زیر شكم میگو هست كه آن را هم در می‌آوردیم) میگوها را شسته، در آب نمك جوشیده به مدت سه دقیقه جوشانده، سپس آبكش می‌كنیم.

3. در ظرف دیگری روغن و رب گوجه‌فرنگی را ریخته و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب‌ گرفته شود. میگو را نیمی از همراه پیاز داغ، نمك، فلفل سیاه و قرمز، اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. برنج را روی حرارت گذاشته، نیم دیگر پیازداغ را اضافه می‌کنیم. وقتی آب برنج كشیده شد، میگوها را به آن افزوده، خوب مخلوط كرده و برنج را دم می‌كنیم. بعد از دم كشیدن برنج، غذا آماده سرو است.







آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

کافه لاته caffè e latte

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:13 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


دسته بندی انواع شربت و نوشیدنی
کافه لاته caffè e latte

کافه لاته (به ایتالیایی: caffè e latte) نام نوعی نوشیدنی با پایهٔ قهوه است که از ترکیب قهوهٔ اسپرسو با شیر تهیه می شود.کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می باشد و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می پوشانند. این نوشیدنی معمولاً در فنجان یا لیوان شیشه ای بلند سرو می شود.تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولا در نسبت قهوه به شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو این نسبت ها مساوی است اما در کافه لاته قهوه به نسبت یک به سه شیر جوشیده اضافه می شود. و نیز در کاپوچینو حتما از اسپرسواستفاده می شود که در لاته این امر اجباری نیست. دیگر آن که کف شیر در لاته حدود ۱۲ میلی متر است ولی در کاپوچینو ۲ سانتی متر است.کافه لاته می تواند یک نوشیدنی بسیار خوب برای شروع روز و یا یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای یک بعد از ظهر خنک باشد.با این میزان مواد می توان 2 فنجان کافه لاته در 25 دقیقه تهیه نمود. استفاده از دستگاه اسپرسو ساز باعث می شود که شیر هم داغ شود و هم مقداری کف کند.
مواد لازم:
شیر سرد ¼ 2 پیمانه
اسپرسو 1 پیمانه
پودر وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
با یک دستگاه قهوه ساز مناسب و قهوه تازه ۳۰ سی سی قهوه دم کشیده اسپرسو بگیرید و آن را به همراه پودر وانیل در فنجان بریزید، سپس شیر را به وسیله یک شیرجوش بجوشانید و آن را روی قهوه بریزید؛ این یک کافه لاته مناسب و لذیذ است.
فوت آشپزی:
اگر با ماشین قهوه ساز صنعتی کار می کنید، می توانید از شیر مقداری کف مخملی بگیرید که این نوشیدنی تان را لذیذتر می کند.

نکته:
در حقیقت، قهوه اسپرسو، قهوه ای است که از طریق یک فرآیند خاص که در آن آب جوش تحت فشار زیادی از روی دانه های قهوه عبور می کند و قهوه ای با عطر و طعم منحصر به فرد وبسیار غلیظ درست می شود. اسپرسو یک نوع قهوه است که به شکل پایه برای تهیه بسیاری از انواع دیگر قهوه مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت بین قهوه و اسپرسو چیست؟
در ساده ترین عبارت، قهوه آشامیدنی است که با ریختن آب جوش بر دادنه های قهوه به دست می آید ، در حالی کهاسپرسو یک نوع خاص از قهوه است که با ریختن آب داغ تحت فشار بر روی دانه های ریز قهوه ، آشامیدنی غلیظی بدست می آید که طرفداران زیادی بین دوستداران قهوه در سراسر جهان دارد.همه اسپرسو ها قهوه هستند ولی همه قهوه ها اسپرسو نیستند.زمان دم کشیدن اسپرسو بسیار کوتاه تر قهوه است.یک فنجان اسپرسو گران تر از قهوه است چراکه نیاز به دما و فشار بسیار بالا دارد و از دستگاههای گران قیمتی برای تهیه آن استفاده می شود.اسپرسو محبوب ترین و سریعترین نوع قهوه از لحاظ رشد مصرف است.

 


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

طرز تهیه ترشی برگ مو

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:08 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


طرز تهیه ترشی برگ مو
ترشی برگ مو
مواد لازم جهت تهیه ترشی برگ مو :

برگ مو 1 کیلو
سرکه 750 گرم
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
سیر 150 گرم
موسیر 150 گرم
فلفل تند قلمی 100 گرم
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای (رنگی) 100 گرم


طرز تهیه ترشی برگ مو :
روش اول
۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود( حدود ۱۰ دقیقه) .
۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.
۳- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم.
۴- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم.
۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.
۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.
۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ مو روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم. طرز تهیه ترشی برگ مو :
روش دوم
۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می کنیم یا همان طور که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می کنیم.
۲- سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم.

۳- تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم.
۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر کرد. در صورت تمایل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می کنیم و با سایر مواد مخلوط کرده و داخل برگ قرار می دهیم.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

طرز تهیه ترشی آجیلی

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:07 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


طرز تهیه ترشی آجیلی

طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.

مواد لازم :

بادام هندی 200 گرم
بادام 200 گرم
گردو 200 گرم
پسته 200 گرم
برگه زردآلو 250 گرم
آب جوش سه و نیم پیمانه(600 میلی‌لیتر)
سركه سفید سه و نیم پیمانه(600 میلی‌لیتر)
چوب دارچین چند تكه كوچك
هل یك و نیم قاشق چایخوری



طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس كنید و پوست آن‌ها را جدا كنید.
آن‌ها را روی یك پارچه تمیز پهن كنید تا كاملاً خشك شوند.
برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خیس كنید تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آن‌ها را در مخلوط كن ریخته و پوره كنید تا به صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه كنید و خوب مواد را با هم مخلوط كنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یك شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری كنید.

نكته :
1 - تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم یا زیاد كنید.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

ترشی گوجه سبز

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:06 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


ترشی گوجه سبز

مواد لازم :

گوجه سبز 1 کیلو
شکر 250 گرم
سرکه 2 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری



طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

طرز تهیه ترشی انگور

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:05 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


طرز تهیه ترشی انگور

مواد لازم :

انگور سفید 2 کیلو گرم
سرکه 2 لیوان
نمک 2 قاشق غذا خوری



طرز تهیه :
انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی

یکشنبه 11 شهریور 1397 12:02 ب.ظ   نویسنده : funny blog      


طرز تهیه ترشی کدو حلوایی

بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم :

لیمو ترش یک عدد
شکر ۵ پیمانه
سرکه سیب ۳ پیمانه
زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده یک چهارم پیمانه
چوب دارچین ۲عدد
دانه کامل فلفل سیاه ۲۰عدد
نمک یک قاشق چای خوری
کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده ۲ کیلو



طرز تهیه :
_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.

_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • funny blog(143)