تبلیغات
فانی بلاگ - این نوشیدنی های دوست داشتنی پ -

این نوشیدنی های دوست داشتنی

سه شنبه 10 مهر 1397 02:20 ب.ظ   نویسنده : funny blog      




لایم چری




مواد لازم

  • شربت آلبالو : یک سوم فنجان
  • آب لیموترش: نصف فنجان
  • آب آلوورا: نصف فنجان
  • سودا: یک چهارم لیوان
  • یخ: به مقدار لازم


روش تهیه

1 - ابتدا شربت آلبالو را داخل لیوان ریخته، سپس لیوان را تا نصف یخ بریزید. آب آلوورا را اضافه كنید.

2 - سودا و در آخر آب لیمو را به آن اضافه کنید. لایهلایه بودن مواد را در این نوشیدنی مشاهده خواهید کرد. امیدوارم از نوشیدن آن لذت ببرید.

3 - برای تزیین از یک عدد توت فرنگی یا یک پر لیموترش استفاده کنید.
این یک نوشیدنی هیجان انگیز است!

فوت آشپزی

قبل از نوشیدن، مواد را به خوبی هم بزنید تا طعم واقعی آن را احساس کنید.


كاسنی اورنج




مواد لازم:

  • هندوانه: حدود 100گرم
  • پرتقال: یك عدد
  • عرق كاسنی: یك فنجان
  • یخ: نصف لیوان


روش تهیه:

آب یك عدد پرتقال را گرفته، سپس درون پارچ مخلوطكن بریزید، هندوانه، عرق كاسنی و یخ را به همراه مقدار كمی شكر به آن اضافه كنید و به مدت 03 ثانیه مخلوط كنید. مخلوط را درون لیوان شیشهای بریزید و آن را با سلیقه خودتان تزیین كنید.

لیمو دارچینى




مواد لازم:

  • نارنگی: 2 عدد متوسط
  • لیموترش: یك عدد یخ: 5 مكعب
  • پودر دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
  • شكر: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:

آب لیموترش را بگیرید و نارنگیها را نیز پوست گرفته به همراه باقی مواد در پارچ مخلوطكن بریزید، مقداری آب گازدار و سودا نیز به آن اضافه كرده و 30 ثانیه مخلوط كنید.
فوت آشپزی:

اگر نخواستید از مخلوطكن استفاده كنید، آب لیموترش و آب نارنگی را جداگانه بگیرید و همراه عسل و یخ در لیوان بریزید.
نکته:

از آبمیوههای پاكتی كه طعمشان با این نوشیدنی هماهنگ است به جای سودا میتوانید استفاده كنید.




موناكو (لیمو+ پرتقال+ عرق بهارنارنج)





مواد لازم برای 4 نفر


  • لیموترش: یك عدد فیله
  • پرتقال: یك عدد فیله
  • عرق بهارنارنج: نصف فنجان
  • یخ: بیشتر از نصف لیوان
  • شكر: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه یك:

تمامی مواد ذكر شده را درون پارچ میكسر ریخته و به مدت یك دقیقه و با سرعت بالا میكس كنید تا مواد یكدست شوند.

روش تهیه2:

ابتدا آبلیمو و آب پرتقال را گرفته و درون لیوان موردنظرتان بریزید، سپس یخ و عرق بهارنارنج را نیز افزوده و برای شیرینتر شدن آن از عسل رقیق شده استفاده كنید. (در این روش نیازی به میكسر نیست.)


چای زنجبیلی


مواد لازم:

  • گلمحمدی: یك قاشق چایخوری
  • رازیانه: یك قاشق چایخوری
  • هل: یك قاشق چایخوری
  • زنجبیل: یك تكه كوچك
  • عسل: یك قاشق مرباخوری
  • آب: یك فنجان


روش تهیه:
گلمحمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود كوچك یا قابلمه بسیار كوچك ریخته و با حرارت معمولی به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوشجان كنید.

نکته:

بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یك چای بسیار سبك است كه كمك میكند تا خواب راحتی داشته باشید.

گلمحمدی برای بیماریهای قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان میكند.


تـرش نوش


مواد لازم:

  • آلو: 2عدد لیموترش: یك عدد


  • نعناع: 10 پر یخ: 6 مكعب


  • پودر زنجبیل: یكسوم قاشق چایخوری


روش تهیه:

ابتدا آب لیموترش را بگیرید و همراه بقیه مواد ذكر شده درون پارچ میكسر بریزید و بگذارید 30ثانیه میكس شوند.

با پر نعناع یا پونه آن را تزیین كنید. حتما این نوشیدنی را تا بهحال تجربه نكردهاید!


عسل و دارچین


مواد لازم برای 3 نفر:

  • آب هویج: یك فنجان
  • هل: یك قاشق مرباخوری
  • چوب دارچین: 3 تكه كوچك
  • میخك: یك قاشق مرباخوری
  • عسل: یك قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یك لیوان


روش تهیه:

هل، دارچین و میخك را در قابلمهای كوچك یا وسیلهای شبیه قابلمه بریزید. سپس آب را به آن اضافه كنید. روی حرارت متوسط یا كمتر از متوسط قرار داده و بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد. قبل از قل زدن شعله را خاموش كنید. بعد از آن نوبت به آبهویج میرسد. آبهویج را نیز در ظرفی ریخته و داغ كنید، مایع حاوی هل، دارچین و میخك را از صافی رد كرده و مایع را جدا كنید، آب هویج را با مایع هل، دارچین و میخك مخلوط كرده و در 3 فنجان تقسیم كنید، حتما قبل از این كار عسل را در ته فنجان بریزید.
نکته:

این نوشیدنی میتواند یك صبحانه كامل برای شما باشد البته به همراه كیك یا یك نوع نان خوشمزه و طعمدار.

فوت آشپزی:

اگر هل، دارچین و میخك را به صورت پودر در اختیار دارید، فقط كافی است آن را با مقادیر گفته شده با آب هویج تركیب كرده و داغ كنید.


دارچیـن سفیـــد




مواد لازم:


  • شیر: نصف لیوان یخ: 5 مكعب
  • بستنی وانیلی: یك اسكوپ انگور: 5 حبه
  • پودر دارچین: یك پنسه (نصف قاشق چایخوری) زردآلو: 2 عدد


روش تهیه:

زردآلو، انگور، یخ و كمی شیر را با هم میكس كنید تا كاملا یكدست و رقیق شوند، سپس این مایع را درون لیوان بریزید، بقیه شیر، بستنی وانیلی و پودر دارچین را درون لیوان اضافه كنید. این نوشیدنی یك رنگ خاص و استثنایی دارد و این لیوان چشم شما را سیر میكند!


چاى سبز با دارچین

 

مواد لازم برای 4 نفر


  • چای سبز: یك قاشق غذاخوری
  • دارچین: یك چوب كوچك یا مقداری پودر
  • آبجوش: به میزان لازم
  • عسل: یك قاشق چایخوری

روش تهیه:

ابتدا چای سبز و دارچین را داخل قوری یا ظرفی كه میخواهید چای را در آن دم كنید ریخته و سپس آبجوش را اضافه كرد و به مدت 3 تا 4 دقیقه بگذارید كه چایتان دم بكشد، عسل را كف فنجان ریخته و چای دمكشیده را به آن اضافه كنید، هم بزنید و نوش جان كنید.

فوت آشپزی

به جای عسل از نبات یا شكر نیز میتوانید استفاده كنید.

چای ترش+ لیمو امانی


مواد لازم:

  • چای ترش: یك قاشق غذاخوری
  • لیموامانی: نصف یك عدد
  • آبجوش: یك فنجان


روش تهیه:


چای ترش را همراه نصف لیموامانی درون صافی قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه كنید. حداقل 5دقیقه بگذارید تا این چای دم بكشد. نوشیدنی داغ شما آماده سرو است.

فوت آشپزی:


حتما از وسیله ای مثل قوری كه صافی دارد استفاده كنید تا چای تان دم بكشد در غیر این صورت طعم واقعی آن عیان نمی شود.

آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • funny blog(143)